Домашно приготвени вегански сникърси с фъстъчено брашно - без добавена захар

Domáce vegánske snickers s arašidovou múkou - bez pridaného cukru

Kategória: Dezerty

Čas varenia: 10 min

Čas prípravy: 10 min

Domáce vegánske snickers s arašidovou múkou - bez pridaného cukru

Jednoduché | 10 min čas na prípravu

Požadované prísady

За основата:

  • 120 г фъстъчено брашно Dragon Superfoods
  • 40 g Dragon Superfoods еритритол на прах
  • 15-20 g разтопено кокосово масло Dragon Superfoods (или повече, ако сместа е твърде суха)

За пълнежа:

  • 100 г фъстъчено масло Bett'r (гладко или хрупкаво – по ваш избор)
  • 10 г кокосова сметана
  • 30 g еритритол на прах
  • Шепа печени фъстъци

За топинга:

  • 80 г кашу и лешници Bett’r (без добавена захар)

Ste fanúšikom domácich dezertov? Ak je odpoveď áno, tak ste na správnom mieste – na blogu Bettr-food. Vieme, že často hľadáte zdravšie alternatívy k obľúbeným dezertom vašej rodiny, ktoré zvyčajne obsahujú veľa bieleho cukru a ďalšie telu neprospievajúce prísady.

Dnes sme si pre vás pripravili recept na vegánske domáce Snickers. Tento dezert bude potrebovať asi 10 minút v rúre plus ďalších 10 minút na prípravu lahodného krému a základu. Milujeme rýchle, chutné a zdravé recepty, tak už nestrácajme čas. Začnime s dnešným dezertom krok za krokom!

Príprava: 

Krok 1: Pripravte základ: V miske zmiešajte arašidovú múku, erytritolový prášok a rozpustený kokosový olej. Miešajte, kým nebude zmes hladká a lepkavá. Ak sa vám zdá príliš suchý, pridajte ešte 1-2 lyžičky kokosového oleja alebo vody. Zmes rovnomerne natlačíme na plech vystlaný papierom na pečenie. Pečieme pri 180°C 8-10 minút. Nechajte to úplne vychladnúť.

Krok 2: Vytvorte plnku: V ďalšej miske zmiešajte arašidové maslo, kokosovú smotanu a erytritolový prášok do hladka. Plnku rozotrite na vychladnutý základ a posypte praženými arašidmi pre chrumkavú textúru.

Krok 3: Pridajte polevu: Kešu a lieskové orechy Bett'r rozpustite pomocou dvojitého kotla alebo mikrovlnnej rúry na nízkej teplote. Roztopenú zmes rovnomerne nalejeme na plnku. Dezert ochlaďte 1-2 hodiny v chladničke.

Krok 4: Rezanie a podávanie:Keď dezert stuhne, nakrájajte ho na bloky alebo štvorce.

Tipy:

Ak uprednostňujete sladšiu chuť, pridajte do základu alebo náplne trochu viac erytritolového prášku. 

Snickers skladujte vo vzduchotesnej nádobe v chladničke až 5 dní.

Tieto domáce vegánske Snickers sú dokonalou kombináciou chuti a zdravia. Užite si každé sústo! 🥜🍫