Ak hľadáte výživné jedlo, ktorým zapôsobíte na svojich blízkych, tento vegánsky pastiersky koláč je ideálnou voľbou! S množstvom chutí, ktoré sú harmonicky spojené pre maximálny pôžitok, tento koláč premení každú večeru na nezabudnuteľný zážitok a zanechá vaše zmysly ohromené! Ďakujem Lubo za recept!
Pýtate sa, ako nahradiť mäso? Odpoveďou je textúrovaný proteín! Je to vegánska alternatíva mäsa vyrobená z hrachového proteínu, proteínu z čiernej fazule a štipky soli. Neobsahuje sóju, arómy ani alergény. Jeho chuť je neutrálna a pri varení ľahko absorbuje vône a chute pokrmu. Vďaka rôznym textúram rastlinných bielkovín je ideálny pre rôzne slané jedlá.
A ak vás už nebaví strácať čas prípravou lahodnej zemiakovej kaše, vyberte si zmes zemiakovej kaše Bett'r na rýchlu prípravu, ktorá nerobí kompromisy v oblasti chuti a kvality. Dodá pastierskemu koláču jemnú povrchovú úpravu vďaka starostlivo vybraným koreninám, ktoré mu dodávajú neodolateľnú vôňu a robia zážitok jedinečne lahodným!
Príprava:
Krok 1: Namočte hrachový proteín podľa pokynov na obale.
Krok 2:Na panvici zohrejte trochu oleja a pridajte cibuľu, bielkoviny, hrášok a mrkvu.
Krok 3: Varte asi 10-12 minút, potom pridajte rozmixovanú soľ, cesnakový prášok, paradajkový pretlak a 200 ml smotany na varenie. Necháme ešte 5 minút povariť na miernom ohni.
Krok 4:V miske zmiešame zemiakovú kašu s olejom, soľou a sójovým mliekom. Miešajte do hladka.
Krok 5:Rúru predhrejte na 180°C.
Krok 6:Zeleninovú zmes preložte do hlbokej zapekacej misy. Na vrch rozložíme zemiakovú kašu a zalejeme zvyšnou smotanou na varenie.
Krok 7:Navrch nastrúhajte syr a pečte 30 – 40 minút do zlatista.
Páčil sa vám tento recept? Potom sa vám určite budú páčiť ďalšie recepty na našom blogu. Ďakujeme, že varíte s Bett'r!